Агенцията

Ние работим в сферата на преводаческите услуги от 1984 г. – първоначално като преводачи на свободна практика, а впоследствие като частна агенция, обединяваща индивидуалните качества на най-опитните професионалисти в бранша – преводачи, редактори, мениджъри на проекти и ИТ специалисти.

От 1994 г. работим на международния пазар, където конкуренцията е много изострена и в дългосрочен план оцеляват само тези, които предоставят преводачески услуги от най-високо качество. След повече от шестнадесет години на този пазар можем уверено да твърдим, че сме сред най-добрите в бранша. Сертификатът ни за качество по ISO 9001:2008 е само едно от доказателствата за това.
С гордост можем да отбележим, че от януари 2007 г. извършваме редовно преводи на официални документи за Европейската комисия и Европейския парламент, като сме една от малкото български фирми, извършващи тази дейност. Наши дългогодишни бизнес партньори са водещи преводачески агенции от Европа, Азия, САЩ и Канада. Сред клиентите ни в България са правителствени институции, органи на местното самоуправление, съдилища, адвокатски кантори, агенции за недвижими имоти, водещи промишлени предприятия, банки, фирми от сектора на корабоплаването, пътното строителство, енергетиката и много други. Всеки ден офисът ни е посещаван и от много граждани, нуждаещи се от превод или легализация на документи. Работим със старание и удоволствие за всеки клиент. Защото вярваме, че нашите клиенти са най-ценният ни актив.